Centros8 Videos

Vídeo presentación del Consorci Sanitari Integral

Consorci Sanitari Integral Av. Josep Molins, 29-41 08906 l’Hospitalet de Llobregat Ver ubicación

Vídeo historia Hospital Dos de Maig – Consorci Sanitari Integral

Amb motiu dels 90 anys de funcionament del centre, fem un repàs ràpid per la seva història.

Vídeo testimonios Hospital Dos de Maig – Consorci Sanitari Integral

Amb motiu del 90º aniversari, alguns dels professionals que han passat per l’Hospital Dos de Maig han compartit les seves vivències al centre.

Área Materno infantil Hospital General – Consorci Sanitari Integral

El Área Materno-infantil del Hospital General de l’Hospitalet es el área de atención a la mujer durante el embarazo, el parto y el postparto.

15 años CAP Collblanc – Consorci Sanitari Integral

El Consorci Sanitari Integral va obrir al 2003 el Centre d’Atenció Primària (CAP) Collblanc a l’Hospitalet de Llobregat. Aquest vídeo aplega els testimonis d’alguns professionals del centre que van viure aquell moment.

15 años CAP la Torrassa – Consorci Sanitari Integral

El Consorci Sanitari Integral va obrir al 2003 el Centre d’Atenció Primària (CAP) la Torrassa a l’Hospitalet de Llobregat. Aquest vídeo aplega els testimonis d’alguns professionals del centre que van viure aquell moment.

15 años CAP Sagrada Família – Consorci Sanitari Integral

El Consorci Sanitari Integral va obrir al 2003 el Centre d’Atenció Primària Sagrada Família, a Barcelona. Aquest centre aplega dues àrees bàsiques de salut (ABS), Gaudí i Sagrada Família. L’ABS és la unitat territorial elemental a través de la qual s’organitzen els serveis d’atenció primària de salut. Aquest vídeo aplega els testimonis d’alguns professionals del […]

15 años atenció primària – Consorci Sanitari Integral

El Consorci Sanitari Integral va obrir el 2003 els centres d'atenció primària de Collblanc, la Torrassa i Sagrada Família. Els dos primers, a la ciutat de l'Hospitalet de Llobregat, i, el darrer, a Barcelona. El metge José Luís Ibáñez, director d'Atenció Primària del Consorci en 2003, va estar al capdavant del projecte d'obertura dels centres.