Consorci Sanitari Integral

Consorci Sanitari Integral  •  Av. Josep Molins, 29-41  •  08906 – L’Hospitalet de Llobregat  •  Ver ubicación

(Visited 62 times, 1 visits today)

Vídeo presentación del Consorci Sanitari Integral

Consorci Sanitari Integral Av. Josep Molins, 29-41 08906 l’Hospitalet de Llobregat Ver ubicación (Visited 111 times, 1 visits today)

Vídeo historia Hospital Dos de Maig – Consorci Sanitari Integral

Amb motiu dels 90 anys de funcionament del centre, fem un repàs ràpid per la seva història. (Visited 186 times, 1 visits today)

Vídeo testimonios Hospital Dos de Maig – Consorci Sanitari Integral

Amb motiu del 90º aniversari, alguns dels professionals que han passat per l’Hospital Dos de Maig han compartit les seves vivències al centre. (Visited 73 times, 1 visits today)

Área Materno infantil Hospital General – Consorci Sanitari Integral

El Área Materno-infantil del Hospital General de l’Hospitalet es el área de atención a la mujer durante el embarazo, el parto y el postparto. (Visited 583 times, 1 visits today)

15 años CAP Collblanc – Consorci Sanitari Integral

El Consorci Sanitari Integral va obrir al 2003 el Centre d’Atenció Primària (CAP) Collblanc a l’Hospitalet de Llobregat. Aquest vídeo aplega els testimonis d’alguns professionals del centre que van viure aquell moment. (Visited 214 times, 1 visits today)

15 años CAP la Torrassa – Consorci Sanitari Integral

El Consorci Sanitari Integral va obrir al 2003 el Centre d’Atenció Primària (CAP) la Torrassa a l’Hospitalet de Llobregat. Aquest vídeo aplega els testimonis d’alguns professionals del centre que van viure aquell moment. (Visited 250 times, 1 visits today)

15 años CAP Sagrada Família – Consorci Sanitari Integral

El Consorci Sanitari Integral va obrir al 2003 el Centre d’Atenció Primària Sagrada Família, a Barcelona. Aquest centre aplega dues àrees bàsiques de salut (ABS), Gaudí i Sagrada Família. L’ABS és la unitat territorial elemental a través de la qual s’organitzen els serveis d’atenció primària de salut. Aquest vídeo aplega els testimonis d’alguns professionals del […]

15 años atenció primària – Consorci Sanitari Integral

El Consorci Sanitari Integral va obrir el 2003 els centres d'atenció primària de Collblanc, la Torrassa i Sagrada Família. Els dos primers, a la ciutat de l'Hospitalet de Llobregat, i, el darrer, a Barcelona. El metge José Luís Ibáñez, director d'Atenció Primària del Consorci en 2003, va estar al capdavant del projecte d'obertura dels centres.